Categorii produse

Avem o experienta de 5 ani in domeniul energiei regenerabile, finalizand proiecte on-grid si off-grid
Oferim solutii customizate pentru nevoile dumneavoastra.
SCM ATI Elecric a fost înființată în anul 2013. Suntem o companie de comert si servicii dedicată sprijinirii proprietarilor imobiliari, comerciali și de investiții în gestionarea, recuperarea și reducerea costurilor energiei și utilităților. 
Serviciile SCM ATI Elecric oferă metode dovedite de control al energiei și a costurilor de utilități. Serviciile legate de energie includ evaluări ale energiei pe amplasament, sondaje privind energia, proiectare de sisteme.
SCM ATI Elecric, oferă clienților următoarele servicii:
Serviciul de gestionare a energiei
Energia este definită ca fiind "capacitatea de a face muncă". Capacitatea de a lucra în mod tangențial se referă la formele electrice, mecanice și chimice de energie. Intangibil definite sunt timpul, efortul și resursele umane pentru a produce o muncă. Gestionarea energiei este procesul de control al cantității și costului energiei, atât tangibil cât și intangibil.
Cele mai multe clădiri de productie, birouri sau comerciale folosesc 10% până la 30% mai multă energie decât este necesar. Reducerea cu 30% a consumului energetic corporal și intangibil al clădirii este comparabilă cu o creștere cu 3% a veniturilor sau cu o creștere de 5% a venitului net operațional. Valoarea Managementului Energiei este reflectată în linia de jos. De asemenea, devine o măsură de conducere a managementului calității. În concluzie, organizațiile cu planuri cuprinzătoare de gestionare a energiei sunt privite pozitiv de către investitori. Nu există un singur ghid pentru gestionarea energiei. Fiecare organizație trebuie să-și dezvolte propria abordare bazată pe percepția riscurilor și a oportunităților disponibile.
SCM ATI Elecric oferă o suită cuprinzătoare de servicii de gestionare a energiei, care vă permit să vă controlați și să vă recuperați costurile de energie. Serviciile de gestionare a energiei ATI au potențialul de a reduce costurile cu energia cu 10-30%, sporind costul net de operare cu 3 până la 5%. 
Analiza la fața locului
SCM ATI Elecric vă poate reduce costurile de energie prin stabilirea rapidă a proiectelor de îmbunătățire a eficienței energetice care definesc criteriile de investiție. Un studiu ATI privind energia va defini măsurile de conservare a energiei realizabile din punct de vedere economic "ECM" și va proiecta potențialul costurilor și economiilor fiecărui ECM. Recomandările SCM ATI Elecric sunt specifice, dar nu se limitează la încălzirea, răcirea, controlul, sistemele de apă caldă menajeră, iluminatul, motoarele, sistemele de alimentare, submeteringul. și comparați istoricul consumului de energie pentru proprietăți și facilități individuale. 
Management de proiect
Echipa experimentată de tehnică electrică și mecanică a SCM ATI Elecric vă poate ajuta să vă implementați măsurile de conservare a energiei, oferind managementul complet al proiectelor, de la analiză până la gestionarea la fața locului. SCM ATI Elecric are reputația de a oferi soluțiile cele mai simple sau creative la timp și la buget. 
Sistemul de măsurare
SCM ATI Elecric utilizează mai multe sisteme de măsurare a gradului de utilitate și sisteme automate de citire a contorului. Contoarele electrice, de gaze și apă specificate sunt recunoscute pentru acuratețea lor. Sistemele AMR mobile și fixe au o experiență dovedită de performanță. Sistemele AMR de astăzi sunt în primul rând tehnologii fără fir și trebuie revizuite cu atenție. ATI specifică sistemul de măsurare bazat pe o revizuire cuprinzătoare a cerințelor operaționale ale clienților. După cum sa menționat, ATI oferă managementul complet al proiectelor de la analiză până la gestionarea la fața locului. 
Deregularea utilităților Programul ATI Energy pentru gestionarea facturilor de utilitate permite procesarea facturilor de utilități. Procesul include scanarea, înregistrarea, revizuirea și plata facturilor de utilități specifice contorului. AnCenergysoftware-ul permite urmărirea și compararea istoricului consumului de energie pentru proprietăți și facilități individuale: analizați modelele de utilizare și ratele de utilitate percepute: comparați eficiența energetică relativă în cadrul industriei și între site-ul dvs.: urmăriți rezultatele îmbunătățirilor energetice ale proprietății și facilităților: modele de utilizare în pregătirea pentru dereglementarea utilităților. 
Analiza aprovizionării cu energie și cu tarife
SCM ATI Elecric va sorta tarifele complicate de utilități și va oferi recomandări cu privire la cele mai bune opțiuni ale tarifului. În plus, vom face recomandări privind oportunitățile de economisire a energiei dereglementate și strategiile de cumpărare. Într-un mediu în schimbare, dereglementare, strategia dvs. energetică vă va determina costul energiei. Vom începe de astăzi, lucrând prin confuzia dereglementării pentru a dezvolta o strategie energetică, cu orientări de implementare care să corespundă afacerii dvs.
Managementul energiei 
Managementul energiei este esențial pentru recuperarea și controlul costului utilităților în proprietățile comerciale și multifamiliale. Este simplu - Proprietățile eficiente energetic sunt mai productive la ceea ce fac. 
Folosind mai puțină energie înseamnă că proprietățile cheltuiesc mai puțini bani pentru a opera, iar economiile rezultate din costurile de operare scăzute pot fi reinvestite în alte investiții în care profitul poate fi obținut. Sau, economiile pot fi utilizate pentru a finanța alte proiecte de eficiență energetică care vor conduce la economii suplimentare de energie și la alte fonduri disponibile pentru investiții. În concluzie, managementul energiei crește venitul net operațional.
SCM ATI Elecric oferă o suită cuprinzătoare de servicii de gestionare a energiei, care vă permit să vă controlați și să vă recuperați costul energiei. SCM ATI Elecric are potențialul de a reduce costurile cu energia cu 10 până la 30%, crescând venitul net de exploatare de 3 până la 5%.
Corporativ
Sfaturi pentru conservare
- Conservarea electrică
- Conservarea gazelor
- Conservarea apei
Sfaturi de siguranta
- Siguranța electrică
- Siguranța gazelor
- Scurgerile de gaze
- Monoxid de carbon
Construcții noi
SCM ATI Elecric poate furniza sisteme de submăsurare fără fir pentru gaze, apă și canalizare pentru orice proiect de construcție noua. Lucrăm direct cu personalul din construcții. Deoarece suntem o companie care înțelege toate fazele construcției noi și lucrăm cu arhitectul, contractorii generali, proprietarii și societățile de administrare pentru a vă asigura că atunci când locuitorii se mută, sistemul este operațional. 
Suntem o companie de servicii profesionale care furnizează proiectarea, specificarea și furnizarea de echipamente. Cele mai multe instalații sunt de către subcontractantul proiectului PE. SCM ATI Elecric se va coordona cu subcontractanții locali în toate fazele "instalării, oferind Contractantului General un singur punct de contact.
Sondajul site-ului
Din profilul proiectului, este pregătită o listă completă de verificare a articolelor, pentru tehnician în timpul vizitei la fața locului. Acest lucru face ca vizita să fie eficientă pentru tehnicieni și personalul din șantier. Există mulți factori care trebuie luați în considerare pentru a avea loc o instalare corespunzătoare. Factori precum construcția de clădiri, amplasarea sistemelor electrice, a gazelor sau a apei, proximitatea clădirilor, modificările în elevație pe amplasament, detaliile sistemelor de încălzire / răcire, etc., influențează proiectarea sistemului.
Domeniul de aplicare al activității
SCM ATI Elecric folosind datele disponibile, se elaborează un domeniu de activitate care rezumă obiectivul proiectului, echipamentele și tehnologia care urmează a fi utilizate și rezultatul dorit. Sfera de proiectare a muncii este făcută specifică, dar suficient de flexibilă pentru a furniza un produs de calitate, pe baza așteptărilor clientului și a unui preț evaluat.
Documente licitate
Documentele licitate includ specificațiile echipamentului, ghidul de instalare, prețul și contractul cu termenii. Documentele conturează responsabilitățile personalului și responsabililor instalației.
Gestionarea proiectului
Instalarea profesională este rezultatul unei planificări, al unei comunicări și al unei execuții corespunzătoare. Toate aspectele proiectului sunt coordonate de administratorul proiectului. Acest lucru se face pentru a stabili un singur punct de contact și responsabilitate. În timp ce au loc lucrări de instalare, un manager de proiect va supraveghea munca internă și va asigura cea mai înaltă calitate a muncii. 
SCM ATI Elecric se angajează într-o instalare profesională. Ca grup autorizat și grup de contractanți mecanici, avem expertiza și cunoștințele necesare asigurării calității instalației.
Configurarea și controlul calității
După instalare, administratorul proiectului monitorizează echipamentul și/sau instalația. Administratorul proiectului menține supravegherea de la 3 la 6 luni pentru a asigura că proiectul respectă specificațiile. De asemenea, acestea colaborează cu departamentele de instalare și de exploatare/administrativ. 
După instalare, departamentul de configurare verifică informațiile de instalare și informațiile de facturare. Site-ul este setat în conformitate cu acordul contractat. După 3 până la 6 luni, administratorul de proiect transferă site-ul la Manager de cont. Managerul de cont va deveni singurul punct de contact pentru toate aspectele site-ului.
Întreținere
Managerul de cont pregătește rapoarte lunare privind performanța site-ului. Echipa contabilă va analiza manual datele zilnice si lunare, pentru a căuta eventuale anomalii. Serviciul de intretinere/intervenție poate fi coordonat cu personalul de la fața locului și cu tehnicienii de service, pentru a aborda problemele pe măsură ce acestea apar în timp util.